Tot un drac - logo

miercuri, 3 octombrie 2012

Patru poze

Două din Tecuci şi două din Kusadasi:

1. La Tecuci, vis-a-vis de Liceul Agricol e un magazinaş care vinde cei mai buni cârnaţi din comerţ. Singurele dăţi când am mâncat cârnaţi mai buni au fost când eram mai tânăr şi erau făcuţi de părinţii mei, acasă. Cârnaţii de la magazinul ăsta sunt aproape la fel de gustoşi ca cei pe care mi-i amintesc eu. Drept urmare, aceşti cârnaţi au ajuns vestiţi în mai multe localităţi din ţară. Mai exact, acolo unde am eu prieteni şi le-am trimis. Dacă nu mă credeţi pe cuvânt în ceea ce spun, poate credeţi instinctul animalic din imaginea alăturată.

2. Dat fiind faptul că Tecuciul e un orăşel relativ mic, Apple a decis să amâne deschiderea unui sediu oficial aici. Aşa că a apărut service apple clandestin. Stimabililor de la Taz GSM, Apple a dat în judecată Samsung pentru nişte amărâte de iconiţe. Ce părere vor avea dacă află că le-aţi folosit logo-ul?

3. Într-un supermarket din Turcia am găsit Red Hot Chili Pepper. Nu formaţia, ci sosul. Din nou, mi se pare că se încearcă o folosire a unui brand cunoscut pentru a promova un produs care nu are nici o legatură cu acel brand. Detalii aici.

4. Apusul soarelui în marea Egee e fain.

Un comentariu: