Tot un drac - logo

marți, 30 octombrie 2012

Haine de la ajutoare sau când moda întâlneşte creierul neted

Am mai scris şi cu alte ocazii despre faptul că mă depăşeşte moda, că îmbătrânesc şi că nu mai pot ţine pasul cu tineretul de azi, dar ce am văzut vineri la Palas nu am crezut că voi vedea decat pe 9gag. Mai exact, stăteam eu liniştit la masă la food court şi mai să scap bunătate de shaworma pe tricoul meu D&G (Dinu şi Gabi) când maestrul Guţă din căştile de la iPhone-ul încrustat cu diamante roz mi-a atras atenţia asupra individului din poza alăturată. M-aţi crezut? Sper că nu. 

De fapt, eram în trecere şi am vrut să facem nişte poze cu palatul, dar domnul din imagine mi-a atras atenţia. Mai bine zis, chiloţii lui mi-au atras atenţia asupra faptului că domul ne trata cu partea lui cea mai deşteptă, şi anume posteriorul. Şi de aici apar o serie de întrebări la care nu găsesc răspuns. De exemplu, de ce fetele poartă pantaloni mai largi decât băieţii, de ce băieţii se încăpăţânează să cumpere haine de la raionul de copii şi de ce mama naibii băieţii poartă chiloţi roz? Bine... la ultima întrebare găsesc câteva răspunsuri, dar e cu totul altceva.

Bine, bine ... sunt cazuri în care omul nu are de ales. De exemplu, pe şantier muncitorii trag, împing, ridică, smucesc şi forţează pantalonii în aşa măsură încât nici cele mai rezistente curele nu fac faţă. Dar să ieşi la promenadă cu izmenele în vine chiar nu are nici un sens. Sau poate nu-l văd eu. Mai mult decât atât, cred că e foarte incomod. În cele 10 minute cât am făcut eu poze la palat am observat individul ridicându-şi pantalonii de nenumărate ori. Semăna cu acele femei cu rochii mulate mini care tot trag de ele în jos ca să nu li se vadă... fundul. La el era la fel numai că trăgea în sus de găicile pantalonilor. Şi degeaba trăgea dacă pantalonii erau prea strâmţi ca să urce pe picior. 

Ar trebui să facem o super petiţie online, că tot e la modă, să cerem UNICEF-ului ori să nu mai trimită haine de copii sinistraţilor din România, ori să verifice veridicitatea datelor aplicanţilor pentru ajutoare.

3 comentarii:

 1. Rozul a fost considerata o culoare masculina de sute de ani. Din aceasta cauza ea a fost adoptata de homosexuali si automat in mintea noastra i-am atribuit alta destinatie.
  Ideea e ca in momentul in care vezi un barbat cu vestimentatie roz nu trebuie sa il cataloghezi ca ghei ci sa ii admiri masculinitatea :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Depinde de piesa de vestimentaţie. Vorbind strict de barbati, majoritatea sunt explicabile:
  -cămaşă roz: nevasta îi face cumpărăturile
  -pantaloni roz: hipster
  -fular roz: hipster sub 15 ani
  -rochiţă roz: abia aici poţi admira masculinitatea, dar depinde şi de lungimea rochiţei
  -chiloţi roz: no way in hell

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă ar şti săracii băieţi că lăsarea la vedere a lenjeriei intime era semnalul deţinuţilor că sunt "deschişi" la relaţii intime s-ar gândi de 2 ori înainte să mai fie "la modă". :)

  RăspundețiȘtergere