Tot un drac - logo

vineri, 3 august 2012

Recomandări filme

E prima dată când scriu un astfel de articol, dar cele două filme despre care vreau să vă vorbesc sunt mult prea bune pentru a nu fi promovate.

1. God Bless America
E un film acid, care scoate în evidenţă toate problemele societăţii americane. Motivul pentru care îl promovez este că aceleaşi probleme se întâlnesc într-o mai mare sau mai mică măsură şi la noi. Este vorba despre un nene care tânjeşte după standardele normale de convieţuire socială şi care, după ce află că are o tumoare pe creier şi că n-o mai duce mult, îşi bagă picioarele în toate şi pune mâna pe o armă, după care se hotărăşte să cureţe lumea de lichele.
E adevărat că multe din exemplele date de ei drept scursuri ale societăţii sunt duse la extrem, dar ideea de bază rămâne. M-am regăsit în multe dintre trăsăturile eroului principal şi, din acest motiv, consider că e un film bun.

2. Piranha 3DD
E o comedie cu elemente atât de idioate, încât nu se poate să nu râzi. Am avut îndoieli la începutul filmului asupra calităţii, după ce am văzut nenumăratele scene de nuditate, dar în a doua parte am râs cu lacrimi. De mult nu am mai avut ocazia să râd cu aşa poftă. Şi peste toate astea sunt surprins de faptul că fazele filmului sunt atât de exagerate şi scoase din limitele normalului, încât nici un om cu un gram de inteligenţă nu le va considera ca serioase. Şi tocmai de aici provine comicitatea scenelor.
Per total, e un film prost care te binedispune într-o aşa măsură, încât uiți cât de stupid e filmul şi faci febră muculară la fălci de atâta râs.


Un comentariu: