Tot un drac - logo

miercuri, 4 iulie 2012

...urmaşilor urmaşilor noştri...

A cui e România? Cred că asta e întrebarea care ne macină pe toţi. De-a lungul istoriei, România a fost curva tuturor. Turcii, ungurii, ruşii au tot trecut prin ea ca printr-un bordel ieftin şi tot ce a rămas în urma lor a fost prostie. Dar ceea ce istoria ne învaţă că au fost alte popoare asupritoare era de fapt omul care conducea acel popor. Un singur om beneficia de pe urma birurilor și plăţilor pe care poportul român le făcea. Cum ajungeau  acei străini să beneficieze de resursele ţării? Prin forţe armate. Şi fiindcă armatele erau ale altor popoare, s-a consemnat în istorie că am fost subjugaţi de acele popoare.

Şi timpul a trecut, dar nimic nu s-a schimbat. În continuare o mână de oameni beneficiază de resursele României şi în continuare noi, România, suntem curva lor. Numai că acum, acea mână de oameni care călăresc România sunt tot români. Şi asta duce spre penibil. În atâţia ani de istorie în care am luptat, nu am obţinut decât să schimbăm sclavia de la un străin la un român? Tot ce observ eu că s-a schimbat e metoda de asuprire. Şi din nou e jalnic. Până acum veneau cu iatagane şi tunuri ca să ne subjuge. Acum o facem singuri. Probabil că după atâta amar de timp am ajuns să ne complacem în starea de sclav şi să ne alegem singuri stăpânii. Şi asta înseamnă democraţie în România.

Odată la 4-5 ani ne alegem mâna care să ne bată, mâna pe care s-o pupăm cu capul plecat. Numai că zilele astea asistăm neputincioşi la schimbarea stăpânului. Noul client la curva asta nu mai aşteaptă ca vechiul stăpân să se dea jos. Vechiul stăpân se încăpăţânează să dea din fund până la sfârşit şi ţipă cât îl ţin rărunchii că-i lovitură de stat. Probabil se referă la statul capră. Iar noul client deja a băgat capul în aceeaşi gaură şi încearcă să-l scoată pe cel dinainte, împingând dinăuntu spre afară. Săraca curvă stă tăcută şi suferă, în timp ce este crăcită şi lărgită de cei doi. Şi probabil că în urma luptei celor doi, cusătura la medic, pentru refacerea resursei, va fi plătită tot de săraca curvă. Şi după, tot curva aşteaptă toamna să vadă cine-i va fi noul stăpân. Singura mea speranţă ca român e să scăpăm curva de stăpân şi să învăţăm urmaşii urmaşilor noştri să transforme curva într-o doamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu