Tot un drac - logo

vineri, 4 mai 2012

Într-un final... şi-a dat duhul.

De ceva vreme încoace se chinuia săraca. Sufla greu, se împiedica, scotea nişte zgomote de nu puteam să dorm noaptea. Dar asta e. Nimic pe lumea asta nu e veşnic. Trebuie să mă împac cu ideea. La urma urmei era a mea. Mi-a fost alături la bine şi la greu. Mi-a dat energia de care aveam nevoie. M-a ajutat atunci când nimeni alta nu era prin preajmă. În ultimele ei momente se chinuia să faca faţă nevoilor mele şi a plecat fără prea mult tam-tam. Doar două scântei au licărit, iar mirosul lăsat în urmă mi-a dat nefasta veste. Odihnească-se în pace.

Aşa-i că v-am sensibilizat? Vorbeam de sursa de la calculator. Într-un final s-a ars. Am calculatorul de patru ani jumate. De patru ani încoace nu l-am desfăcut niciodată. Nu i-am făcut nici o modificare. Şi, spre ruşinea mea, nici nu l-am curăţat. Astfel încât, calculatorul meu arăta aşa la prima deschidere în patru ani. Probabil de aceea sursa a cedat. Cum eu sunt mort fără calculator, am cautat să iau alta. Şi aici intervine problema. Dat fiind faptul că voiam să iau o sursă cât mai repede, am căutat un magazin offline în Iaşi. Şi ia-l de unde nu-i. Se pare că oamenii nu vor să facă vânzare. După logica mea, oamenii care au bani pentru calculatoare muncesc. Oamenii care muncesc au în medie program 9-18. Cum naiba să vă fac vânzare dacă voi, în timpul meu liber, aveţi tot timp liber? Oare nu s-a găsit nici un patron mai răsărit la minte să-şi dea seama de asta? Pentru a exemplifica, se dă tabelul de mai jos:

MagazinProgram
Art Core ComputersL-V 10-18
AvicenaL-V 9-18
S 10-14
Smart ComputersL-V 10-18
S 10-14
TurboZone ComputersL-V 9-17
Nera ComputersL-V 10-19
S 10-14
eMAG.roL-V 9-20
S 10-18

Cum eu am păţit ispreava într-o zi din mijlocul săptămânii, singura opţiune a fost eMag, care de fapt e magazin online. În Iaşi e doar un showroom. Pe stoc, singura sursă era un ozn pe la 200 lei, iar eu nu dau atâţia bani pe o sursă care, la cum mă cunosc pe mine, va avea aceeaşi soartă ca şi predecesoarea. Aşadar magazinele din Iaşi nu vor banii mei. Până la urmă am comandat online tot de la eMag pe sora decedatei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu