Tot un drac - logo

luni, 23 aprilie 2012

Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om

Într-un final, mi-au venit cărţile de la Kamikaze. De ceva vreme particip la un concurs online de pe site-ul lor numit "Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om". În fiecare săptămână cei din redacţie adresează o întrebare şi "cel mai cel" răspuns este premiat cu o carte. Eu am câştigat de trei ori în ultima lună aşa că am primit cele trei cărţi vineri:


Cei de la Kamikaze au fost atât de răbdători încât mi le-au trimis de două ori. Prima dată prin Poşta Română şi a doua oară prin curier. Nu de alta, dar prima dată am primit înştiinţarea de colet în cutia mea poştală la două zile după ce cărţile au ajuns înapoi la redacţie. Probabil poştaşii erau la o poştă. A doua livrare, prin Sameday Curier a avut succes, dar numai după câteva telefoane şi schimbări de adresă de livrare. Eh... poveste lungă.

Dintre cele trei am început să citesc deja Ghidul Leneşului. Sunt surprins de câtă muncă e nevoie pentru a scrie o carte despre lene. În ansamblu, este o lectură uşoară ce incită la lenevit pe atât de multe nivele, încât weekendul meu a fost unul foarte relaxant.

Mulţumesc din nou celor de la Kamikaze şi sper să mai câştig şi în viitor. Nu de altceva, dar trebuie să umplu biblioteca, iar pdf-urile sunt mai mici decât raftul şi zgârie retina într-un mod neplăcut.

4 comentarii:

 1. De mult vreau sa citesc si eu Ghidul Lenesului. Poate ca mi-o imprumuti si mie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie sa stai la rand. Mai e un abonat inaintea ta. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. "De ceva vreme particip la un concurs online de pe site-ul lor numit "Concurs Kamikaze de încurajare a lecturii la om".

  cum participi la concursul asta, eu m-am uitat pe site multe minute si n-am descoperit ce si cum sa fac ca sa particip :(

  RăspundețiȘtergere
 4. Intri aici: http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/concurs-kamikaze-de-incurajare-a-lecturii-la-om-50/
  Vezi intrebarea saptamanii si lasi un raspuns in comentarii sau trimiti pe mail la redactia@kamikazeonline.ro

  Daca raspunsul e pe placul lor, te-ai facut cu cartea. Te contacteaza cineva de la ei pe mail la adresa din comentariu sau la adresa de la care ai trimis raspunsul si cere adresa de livrare pentru carte.

  Probabil evaluarea e foarte subiectiva deoarece eu am castigat o carte desi vazusem in comentarii raspunsuri mai interesante decat al meu.

  RăspundețiȘtergere