Tot un drac - logo

vineri, 11 noiembrie 2011

De ce îţi doreşti de la Vodafone un iPhone 4S?


Ziua lansării iPhone, din punctul de vedere al unui... să-i zicem... “fan”.

Aaaaaahhhh... Bună dimineaţa mie. Astăzi este o zi extraspecială. Am citit ieri în Cancan că azi se lansează iPhone 4S. Şi era şi timpul. Mă cam plictisisem de cel vechi. Auzi tu... iPhone 4.... fără S. Este contrar caracterului meu de cool să rămân în urmă cu moda. Aşa că diseară mă duc la petrecere şi o să-mi trag şi eu o jucărie nouă. O sa fie supercool. Cică vine multă lume bună. Totul e organizat de Vodafone. Trebuie sa fiu acolo. 

Poate n-o sa fie ca ultima dată, la lansarea lui 4.... ce vremuri... Auzi tu, să te baţi cu ghiolbanii care au stat la coadă ca să-ţi iei jucăria. Ce-mi pasă mie că ei au stat la coadă. Eu sunt cool. Ar trebui să am întâietate. La urma urmei, ar trebui să vină Apple să-mi aducă telefonul la uşă. Le fac o favoare că mă afişez în lumea mondenă cu instrumentul lor. Nu dom’le. Ei, în loc să investească în marketing şi să-mi dea mie banii pentru ca le folosesc scula, ei bagă banii în performanţe. Parcă performanţă îmi trebuie mie. Eu însumi sunt o performanţă. Şi nici nu am nevoie de toate chestiile alea. În afară de telefoane şi Cancan nu mai fac nimic cu el. Iar pe cancan intru că i-am dat 500 de coco unui băieţaş la service ca să-mi pună buton direct pe ecran. Că altfel trebuia să fac nu ştiu câte chestii şi să ating o groază de ecrane până ajungeam să văd şi eu ce-a mai facut Bianca şi Cruduţa.

Da... da’ am auzit că S-ul are Siri. Cică eşti în permanentă legătură cu o gagicuţă care stă de vorbă cu tine oricând vrei tu. Şi e gratis. Nu ca la numerele alea cu 8989 de era să pierd apartamentu’ la executori. Siri e mişto. Numa’ apeşi pe buton şi te întreabă ce vrei. Şi mai e şi deşteaptă pe deasupra. Cică ea a făcut mai multe facultăţi. Ştie chiar şi tabla împărţirii. Cui naiba i-ar folosi aşa ceva. De 5 ani de când m-am lăsat de liceu n-am avut niciodata nevoie să împart nimic. Şi oricum eu nu împart nimic cu nimeni. Dacă mă supără careva, îl chem pe văru Gigel de la ţară şi vine el cu papucu şi cu câţiva găligani şi împart ăia pumni în dreapta şi stânga până se linişteşte treaba. Da... bună fată Siri... Da cu nume ciudat... De ce nu i-or fi dat şi ăştia un nume mai normal... Mercedesa... Florida... Partea cea mai nasoală e că nu ştie română. Cică tre să vorbeşti în engleză cu ea. O să mă apuc de cursuri. Oare de ce s-au zgârcit atâta ăştia de la Apple. Puteau şi ei să angajeze două fete. Siri pentru englezi şi alta pentru Români. Chiar aşa. Nevasta lu’ văr’miu Ionel îşi căuta de muncă. Şi ea a făcut facultate. Poate o angajează pe ea.

Gata. E seară. Sunt pregătit. Mi-am luat pantalonii pană cu carouri şi tricoul roz. O să fiu atracţia serii. Iau un taxi. Sper să ajung la timp. A dat pe OTV că deja s-au anunţat preţurile pentru telefon. 600 de euro. Cam scump. Da nu-i nimic. Mai fac un credit. Mai am doi ani şi termin rata la iPhone 4. Iau 4S-ul pe încă 4 ani şi vine o rată foarte mică. Poate mai renunţ la shaworma şi mai bag şi eu nişte parizer. Doar nu mor eu dintr-atât. Sunt atâţia cu credite şi nu fac foamea. Şi au credite la merţane şi Q7. Eu nu m-am lăfăit. N-am decât creditele pentru telefon, plasmă, frigider şi draperii. Unu în plus n-are cum să strice.

Am ajuns. Multă lume în faţă. Tre să fie fain înăuntru. Cică sunt şi vedete, Cabral, Turcescu, chiar şi gagica aia slăbuţă a lui Chirilă. O să trebuiască să dau din coate.
- Pardon... pardon...
- Unde te bagi, domnule?
- Domn îi mă’ta... tu să nu mă iei pe mine cu “domnule”.
- Nu mai împingeţi, vă rog!
- Taci, fă! Nu mă vezi că-s vedetă?

Pfiu.... Am ajuns la uşă. Ce-i cu ăştia doi malaci de-o păzesc? Dau să intru.
-Bună seara.
Oare ce vor de la mine?
-Bună seara.
-Aveţi invitaţie?
Trebuia invitaţie? În Cancan nu scria.
-Ce invitaţie dom’le? Tu nu ştii cine-s eu?
-Nu! Treceţi la coadă.

Nasol... Stau la coadă cu amărâţii ăştia? Mai bine îmi iau maine iPhone 4S. Aşa ajung să fac şi credit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu