Tot un drac - logo

vineri, 14 octombrie 2011

Reclamă la Rompetrol

Zilele trecute, în timp ce alimentam cu benzina de la Rompetrol, am aruncat o privire la ecranul care arăta reclame. De obicei, pe acel ecran apăreau filmuleţe publicitare cu produsele sau promoțiile Rompetrol. De data asta era diferit. Pe LCD era afişat acel ecran albastru pe care îl dă Windows pentru a semnaliza faptul că al tău calculator s-a dus dracului. Da. Mă refer la ceea ce cunoscătorii fac referire ca "the blue screen of death". Acum stau şi mă gândesc la două posibilităţi. Prima ar fi că li s-a stricat sistemul. Dar resping repede această posibilitate datorită faptului că Rompetrol e o companie care se respectă şi nu ar accepta o aşa lipsă de profesionalism.

Aşadar rămâne cea de-a doua variantă, şi anume că cineva de la conducere s-a supărat pe Microsoft şi vor să facă reclamă proastă sistemului de operare. Îmi imaginez că un director de marketing din cadrul grupului Rompetrol, într-o dimineaţă anostă, s-a trezit că i-au dispărut documentele din computer, sau poate şi-a vărsat cafeaua pe tastatură, sau poate nu-i mai mergeau pornăciunile şi atunci, de supărare, a hotărât să se răzbune pe Microsoft, compania pe care toţi o înjurăm când ni se strică râşniţa. Şi s-a pus băiatul frumos şi a făcut un print screen la vestitul ecran, după care l-a trimis prin intermediul reţelei publicitare pe toate displayurile din benzinării zicându-şi: "Las' că v-arăt eu sistem de operare, nenorociţilor!!!". Şi uite aşa noi, cumpărătorii de aur lichid al benzinăriilor, ne putem delecta cu o imagine reprezentativă a unui sistem de operare de succes în timp ce plătim înzecit pentru fiecare picătură de energie scursă în rezervorul maşinii. Fiindcă noi, consumatorii plătim pentru materialele publicitare afişate în benzinării.

2 comentarii:

  1. Au problema asta la mai multe statii, si-n roman, si-n Iasi. Cred ca e o problema intre ei si firma care le ofera service.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja devine deranjanta... Chiar ma bate un gand sa renunt la promotia lor de la un cal putere in sus si sa trec la OMV.

    RăspundețiȘtergere