Tot un drac - logo

marți, 30 august 2011

Ce iese din pisică, şoareci mănâncă


Astăzi vreau să vorbim despre mentalitatea bărbaţilor. Mai exact vreau să descriu cazul unui american supărat pe femei în aşa măsură încât şi-a omorât aproape toată familia în weekendul de după Ziua Recunoştinţei din 2009, supărat din cauza evenimentelor anterioare. Motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la aceste acţiuni au fost destrămarea familiei. Mai exact, cu ceva vreme înainte, într-o încercare de a îmbunătăţi viaţa sexuală a găsit o femeie şi a prezentat-o soţiei sale în vederea unei partide de menage-a-trois. Din acel punct lucrurile au luat o turnură nefericită deoarece soţia sa a început o relaţie chier cu femeia pe care el o adusese pentru relaţii sexuale. Mai apoi soţia a intentat divorţ pentru a renunţa la bărbat si pentru a continua relaţia cu femeia respectivă.

Bărbatul, adus în pragul disperării de faptul că îşi vedea familia destrămându-se a hotărât că trebuie să se răzbune. Astfel, a mers la locuinţa bunicii soţiei, acolo unde stătea soţia împreună cu cei trei copii, două fete şi un băiat. Acolo el a început să omoare. A început cu cea care i-a distrus viaţa, adică nevasta. După s-a răzbunat pe femeia de la care pornise tot neamul femeiesc ce-i distrusese viaţa, adică pe bunica soţiei sale. Probabil a considerat că ea e sursa răutăţilor şi răul trebuie stârpit de la rădăcină. După ce a omorât-o pe bunică, a considerat că face un serviciu tuturor bărbaţilor de pe Pământ prin faptul că nu lasă perpetuarea neamului femeiesc ce l-a distrus. Aşa că a ucis şi cele două copile care locuiau cu mama lor. Singurul care a scăpat măcelului a fost băiatul de 12 ani. Probabil a scăpat si datorită faptului că era singurul care nu l-ar fi părăsit pentru o relaţie cu o lesbiană.

Deznodământul poveştii este că bărbatul riscă pedeapsa capitală. Dailymail povesteşte cum bărbatul a stat drept şi nu a schiţat nici o emoţie când s-a dat verdictul: vinovat. Acum este în aşteptarea pedepsei. Probabil omul e împăcat cu ideea că oricum a rămas fără familie şi nu mai are pentru ce trăi, dar e mulţumit că a scăpat lumea de femeile care i-au otrăvit viaţa.

In altă ordine de idei, în timp ce americanii se răzbună pe femei, se pare că românii le iubesc prea mult. Ba chiar le iubesc pe toate. Altfel nu îmi explic cum e posibil ca nişte tineri să violeze bătrâne la vârste extrem de înaintate. Şi aici nu mă refer la cazuri izolate. În ultima perioadă s-au întâmplat din ce în ce mai des cazurile de gerontofilie. Numai în zona iaşiului s-au semnalat săptămâna trecută două cazuri. Primul caz prezintă o bătrână de 70 de ani care a fost ţinta unui viol în grup. Probabil că în Prisacani, localitatea în care s-a întâmplat minunăţia există un club al violatorilor gerontofili. Iar la întâlnirile zilnice se prezintă diapozitive cu femei goale, toate peste 70 de ani. Se fac topuri ale bunăciunilor din sat şi se împart sarcini de urmărire ale femeilor singure. Probabil că ei îşi imaginează că fac un bine prin aducerea unui strop de fericire femeilor singure. Dar rezultatul întreprinderilor clubului nu a fost probabil cel scontat.

Al doilea e cazul unei bătrâne de 88 de ani care a fost bătută şi violată de un tânăr. Tânărul, amorezat peste măsură a scos-o pe femeie în sat la câteva întâlniri şi păreau că lucrurile merg foarte bine în relaţia lor. El o ajuta la treburile gospodăreşti şi era un adevărat gentleman în societate. Singurul plan pe care nu s-au potrivit a fost cel sexual. El era un adept al sado-masochismului. Ea îi refuza practicile în mod frecvent. Astfel s-a ajuns la cazul în care, într-o seară, după ce a vizionat filmul porno “Dă-i cu biciul pân’ la ziuă”, tânărul a încercat să reproducă scene din film împreună cu iubita sa. Rezultatul din nou nu a fost cel scontat şi s-a finalizat cu spitalizare.

În ambele cazuri este de remarcat dragostea purtată de tineri pentru femeile în vârstă. Chiar dacă sunt încă învăţăcei, ei îşi dau silinţa pentru ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine pe plan sentimental. Penibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu