Tot un drac - logo

luni, 25 iulie 2011

Principiul al treilea al dinamiciiAm să prezint o pagină din jurnalul unei concurente generice la oricare din emisiunile concurs ce atrag din ce în ce mai mulţi telespectatori pe posturile TV de scandal, din România.

Aaaahhh... ce m-am trezit. Încă o nouă zi în care toată lumea se va bucura de mine. Sunt aşa o divă. Cât o fi ceasul? E 12:00. Hai să văd ce mai fac băieţii. Ups... ce proastă sunt. Nu pot ieşi aşa din cameră. Să mă aranjez puţin.
Uffff... e deja 13:00. Hai să vedem pe unde e lumea. Pun pariu că-s la piscină. Acolo o să-i caut prima dată. Dar să-mi pun costumul. Şi... şi... fondul de ten nu e rezistent la apă. Mai bine să-l schimb. Nu-mi ia decât o secundă.
Hai că s-a făcut deja 14:00. Ia te uită. Piscina e goală. Unde o fi toată lumea? Poate-s la masă. Hai să dau o raită prin restaurant. Dar sunt în costum de baie. Mmmmm........ Las’ că-i mai bine aşa. O să vadă toţi băieţii ce bine arăt și o să mă admire. Iar crizatele celelalte o să-şi bage unghiuţa că nu le-a venit ideea înaintea mea. Ce cool sunt!
Am avut dreptate, sunt toţi aici. Deja m-au văzut. Bichinii ăştia au întotdeauna efectul ăsta. Mă aşez lângă X-uleasca. Cu ea am bârfit ultima oară şi a fost aşa mişto... 

-Salut băieţi, ce mai faceţi? V-a fost dor de mine?
-Salut frumoaso! Nu vii lângă noi?
-Vin, aţi mai stat mult aseară? Eu eram aşa de obosită, încât am simţit nevoia să mă retrag.

Şi, în timpul ăsta, îi arunc o privire cu subînţeles lui, care aseară a fost gentlemanul perfect. A avut grijă să nu mă lovească în ochi şi mi-a adus până şi şerveţele să mă şterg la guriţă. Aaaa... cineva povesteşte ce s-a mai întamplat aseară în club, după ce am dispărut noi. Dacă n-am fost eu acolo a fost complet neinteresant. Nu-l bag în seamă. Să vedem ce mâncăm. Oare ce şi-a luat X-uleasca?

- Ce bagi, fată, acolo în tine?
- O salată de marole sud-africane cu ulei de tinctură de bambus. Face extraordinar de bine la ten şi la hemoroizi. Nu că aş avea probleme cu tenul.
- Eu am să pap doar o salată de varză. (Către chelner) Păpuşel, iuhuuu..... Păpuşeeeeel!!! N-auzi, tuţi gâtu’ mătii!!! Acuma auzi... Adu-mi o salată de varză simplă. Azi mi-e foarte foame.
- Fată... eşti nebună, fată!!! Mănânci o salată întreagă? Ce-ai, eşti sinucigaşă azi?
- Nu, fată. Dar am citit săptămâna trecută în Cosmopolitan că varza slăbeşte. Şi am fost şi la supermarket Bamboo’cha si am văzut că au început să inscripţioneze şi pe frunzele de varză numărul de calorii. La fel ca pe ouă. Era şi timpul, fată. Niciodată nu reuşeam să bag în aplicaţia de pe iPhone numărul de calorii consumate. Ştii doar că tre’ să avem grijă de intake ca să nu ajungem ca scroafa aia de Z-uleasca. Ai văzut, fată? A ajuns la 55 de kile. Ce proastă!

Am terminat masa. Ne retragem toţi la piscină să punem puţin bronz pe noi că tare palizi mai suntem. Cele 34 de şedinţe la solar abia dacă au reuşit să ne dea o nuanţă. Mai avem de lucru. Fraierul ăla de Y-ulescu se tot laudă că el a luat bacul pe bune. Că a învăţat fizică. Parcă mie îmi trebuie al treilea principiu al dinamicii. Cine naiba e Niuton ăsta? Eu ştiu din proprie experienţă că un corp acţionează asupra altui corp cu forţă doar dacă e tras de fiare.
Mi-e gândul tot la el. Abia aştept diseară. A zis că şi-a luat o carte chinezească, Karma Şura. Ce cult e băiatu’. Citeşte. Cică a învăţat o mişcare de ninja din cartea aia şi-mi arată şi mie diseară. Ce cool o să fiu mâine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu