Tot un drac - logo

vineri, 8 iulie 2011

Consumul excesiv de comunism...

...dauneaza extrem de grav inteligentei. Asta e concluzia la care am ajuns privind materialul de mai jos. Stirea spune ca in Rusia sunt deja 200 de sate micute, infiintate la marginea siberiei, in care traiesc oameni bogati si intelectuali care au renuntat la bunurile lumesti si locuiesc in iurte , avand un stil de viata cat mai simplu. Ei sustin ca progresul tehnologic ne va distruge in curand si nu vor sa fie parte din asta. Tot ei mai spun ca nu-si dau copii la scoala de frica faptului ca e posibil ca acestia sa fie indoctrinati de sistem. De asemenea, nu-i vaccineaza, singura metoda de intarire a organismului fiind dusul cu apa extraordinar de rece.
Ok. Dupa ce am vazut toate astea am avut un singur gand: “Ce cacat!!!”. Asta e modelul extrem de prostie. Exemplul clar ca afectiunile psihice dauneaza. Majoritatea spun ca nu au mai suportat presiunile jobului pe care-l aveau. Daca erau copiii unchiului Sam, mergeau la un “shrink”, isi rezolvau capul si mergeau mai departe. Dar mama Rusie nu crede in solutii bolsevice si duce oamenii in pragul disperarii pentru ca mai apoi acestia sa ia drumul siberiei si sa se opreasca intr-un satuc din asta in care singurele ocupatii sunt sa cultivi mancarea pentru iarna viitoare si sa faci baie in zapada.
Da... Daca ma gandesc mai bine, se cam explica faptul ca super puterea mondiala numita China ia fata Rusiei. Comunismul chinezilor functioneaza. Cu toata cenzura si Tiananmen-ul lor, au bani de le ies pe ochi si imprumuta toate celelalte tari, si toate astea din doua motive: explozia populatiei si progresul tehnologic. Daca rusii se muta toti in Siberia, doua lucruri fac. Incetinesc progresul Rusiei si elibereaza teritoriul pentru chinezi. Iar daca trendul se mentine, ma indoiesc ca se va intampla ceea ce am auzit acum cativa ani, si anume ca peste 50 de ani o sa fim toti musulmani. In schimb, nepotii nostri vor avea ochi alungiti.
Si toti fraierii aia din istorie, ii stiti voi: Einstein, Newton, Tesla, Ben Franklin si multi altii, pentru ce naiba s-au chinuit? Ia ganditi-va ce societate perfecta am avea, daca toti am trai din agricultura, fara a cunoaste ceea ce se intampla la mai mult de 20 de kilometri in jurul nostru, ignoranti si simpli.
Zevzecii astia spun ca e mult mai bine sa ne intoarcem in timp. Dar cum stabilim cat de departe in istorie ne intoarcem? Tinand cont de faptul ca omenirea a avut o permanenta evolutie tehnologica pe parcursul istoriei, cum stabilim in care punct ne intoarcem si spunem stop evolutiei? Si, tinand cont ca fiecare pas al evolutiei a fost dictat de o necesitate, oare nu vor mai exista acele necesitati? Si daca vor exista, cum le vom depasi? Nu tot prin progres tehnologic? Judecati putin, oameni buni!
La ce bun sa ma intorc la vremuri trecute, daca singura solutie e sa merg inainte? Vrei sa stai toata ziua degeaba si sa nu faci nimic altceva in afara de copii? Chinuie-te inca 10-20 de ani, creeaza robotii care sa-ti ofere decenta traiului de care ai nevoie si, apoi, poti sta degeaba si astepta sa involuezi. Tu si tot neamul tau pana la maimuta.

3 comentarii:

 1. nu cred ca e vina mentalitatii comuniste...mai degraba a teoriilor conspirationiste promovare de catre si pentru persoane care isi foloseste acel IQ de maxim 20 spre a face legaturi inexistente si paranoice...

  RăspundețiȘtergere
 2. a..si ar mai fi un motiv. sunt persoane atat de limitate incat evolutia si rapiditatea ei ii sperie. totusi eu nu cred ca e un lucru rau ca s-au izolat. daca toti limitatii s-ar izola ar fi poate o lume mai buna :D

  RăspundețiȘtergere
 3. "Iar daca trendul se mentine, ma indoiesc ca se va intampla ceea ce am auzit acum cativa ani, si anume ca peste 50 de ani o sa fim toti musulmani. In schimb, nepotii nostri vor avea ochi alungiti."
  Si zana maseluta? :) Daca ne luam dupa toate vorbele, mai traim un an. (s-a zis ca in 2012 e sfarsitul lumii)

  RăspundețiȘtergere