Tot un drac - logo

Lista nesimţiţilor ieşeni

Prezenta lista a apărut din nevoia de a arăta lumii că urbea în care trăim e plină de nesimţiţi. Începutul listei a fost sub forma unui articol pe blog în care imi manifestam nemulţumirea faţă de nesimţirea persoanelor care îmi ocupă locul de parcare şi faţă de incompetenţa autorităţilor în acţiunile de prevenire ale acestor ilegalităţi. În articol voiam să le acord prezumţia de nevinovăţie pe motiv că respectivii ar putea fi analfabeţi şi nu ştiu să citească semnul care anunţă parcarea de reşedinţă, cu locuri închiriate de la primărie. Dar mi-am adus aminte că pentru obţinerea permisului este necesară dovada absolvirii a 8 clase. Acest lucru face imposibilă ipoteza analfabetismului.

Dat fiind faptul că lista este în continuă creştere am decis să dedic o pagina separată pe blog. E un fel de avizier cu rubrica "Nu faceţi ca ei" similară şcolilor din perioada comunistă. Aşadar, puteţi admira în continuare lista nesimţiţilor ieşeni.

Ianuarie 2012
(IS-05-KLI)

(IS-05-DYF)


Februarie 2012

(IS-20-SSS)

Aprilie 2012

(IS-10-GYA)
August 2012
(IS-20-PRO)


4 comentarii:

 1. eu in locul tau o legam cu șufa si o trageam de acolo dupa care parcam si-i lasam masina in strada. Asa se invata minte si nu mai parca niciodata acolo. Locul nostru de parcare (mai multi vecini) este imprejmuit cu gard si in seara de revelion s-a gasit unul sa parcheze un Matiz. I-am blocat iesirea si i-am dat nr de telefon al unui macaragiu. Asa a scos-o si s-a dus vestea de nu mai pune unul macar o bicicleta pe acel loc :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Partea proasta este ca locul meu este exact la intrarea in parcare. Daca il blochez pe el cu masina mea, nu se mai poate intra sau iesi din parcare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si chiar daca e locul tau de parcare, rezervat, platit cu sudoarea fruntii si ti-l gasesti ocupat, nu ai dreptul sa blochezi masina care ocupa abuziv acel loc. Surprinzator, dar risti si tu o amenda. Iar ca sa ne apucam noi sa ne facem dreptate singuri.... coboram niste nivele. Daca vrem sa rezolvam ceva, si sa urcam cateva nivele, mergem in zona de legislatie si incercam sa-i facem pe cei care incheie acele Contracte, sa le si onoreze. Parerea mea! Hac!

   Ștergere
 3. Chiar nu ne putem adusa sa cerem o lege cu ridicarile masinilor din parcarile noastre??? Nivelu de cretisism este incredibil de mare in tara asta. Macar statu sa mai faca un ban pe ei, noi ne eliberam locurile. Toti ar fi fericiti! M-as ruga sa-mi ocupe careva locul de parcare!

  RăspundețiȘtergere